Ceca i JK u Zvezdama Granda?!

Pa, to bi bio “okršaj veka”

Saša Popović je čovek koji ima misiju da ostvari nešto što nikome do sada još nije pošlo za rukom – ljute suparnice Svetlanu Cecu Ražnatović i Jelenu Karleušu da stavi u istu prostoriju (koja nije sud)!

Direktor “Granda” navodno trenutno pregovara sa Cecom da pristane na učešće u Zvezdama Granda gde je Karleuša članica žirija.

“Znajući za Cecin stav da ne želi sukom sa JK i da je maksimalno izbegava, Saša je odmah na početku razgovora sa Ražnatovićevom napomenio da ne mora da bude direktnog susreta između nih dve. Objasnio je da bi ona mogla da sedi u drugoj prostoriji koja je namenjena tajnom članu žirija, pa bi u tom slučaju Ceca i Jelena jedna drugoj mogle samo da čuju glas. Ali, pevačici se ta ideja baš i nije svidela”, rekao je izvor za “Kurir Stars”.

Međutim, Saša je odlučan u nameri da ostvari ovo estradno “čudo”.

“Popović nedeljama na sve načine pokušava da ubedi Cecu da prihvati njegovu ponudu. Govori joj da u tome nema ničeg lošeg, da njihova namera nije da izazvou sukob između nje i JK, već isključivo da gledaocima pruže zadovoljstvo da gledaju dve najveće zvezde u jednom šou progamu. Ceca će mu odluku javiti u narednih nekoliko dana”, tvrdi izvor.

Možda bi bilo zadovoljstvo, ali i siguran početak Trećeg svetskog rata!

mondo