Ona je nova voditeljka!

Pinkove zvezdice dobijaju novo lice

Booking.com

Ljubitelji muzičkog takmičenja za najmlađe Pinkove zvezdice s nestrpljenjem iščekuju četvrtu sezonu koja počinje da se emituje na TV Pink u petak, 20. oktobra.

Osim nove scenografije, gledaoci će imati priliku da vide i novu voditeljku u bekstejdžu. Naime, u četvrtoj sezoni Dušica Jakovljević dobila je zamenu!

Pored Marijane Mićić koja će biti na sceni, kao i do sada, u bekstejdžu će sa porodicom učesnika Pinkovih zvezdica razgovarati mlada voditeljka Tijana Stoisavljević.

“Posle dugo vremena imam pozitivnu tremu jer ovo je jedna od mojih omiljenih emisija. Klinci su genijalni i uvek kažem da oni bolje pevaju nego stariji pevači, imaju manju tremu. Tako da ja jedva čekam. Roditeljima je najteže, jer oni imaju možda veću tremu nego deca i pretpostavljam da će biti i njima teško u početku razbiti tremu. Očekivanja su velika, kao i uvek ja ću dati svoj maksimum”, rekla je Tijana za “Pink.rs” i dodala:

“Dušica i ja smo skroz drugačije. Ona je moja veoma draga koleginica i super devojka. Nikako da se čujemo, rekla mi je da je pozovem šta god mi bude bilo potrebno. Ja mislim da sam na dobrom putu, ovo je moj teren, bavim se ovim odmalena, tako da za sada mislim da ću se dobro snaći”, istakla je mlada voditeljka.

mondo