TLC premijera – Theresa Caputo razgovara s preminulim članovima porodica poznatih osoba

Theresa Caputo razgovara s umrlima i donosi mir u srca njihovih najmilijih – na oduševljenje miliona zapanjenih gledatelja širom svijeta koji je godinama prate u seriji Medij s Long Islanda na kanalu TLC.

Na seansu s Theresom čeka se preko dvije godine, a brojne je skeptike preobratila nakon što im je omogućila komunikaciju s preminulim članovima porodice, prijateljima, ljubavima…

Osim što posjeduje ovaj poseban dar, Theresa je baš poput bilo koje druge majke s Long Islanda. Zajedno sa svojom živahnom porodicom vraća se na TLC od 1. marta u 21 sat, s još više mističnih trenutaka iz svijeta duhova. U ovoj ćemo sezoni imati prilike vidjeti vrlo emotivnu seansu sa slavnim osobama, među kojima je i TV ikona Kelsey Grammer. Ostat će zapanjeni jer će uz Theresinu pomoć komunicirati s preminulim članovima svojih porodica. Theresa će pomoći i mladiću, čiji je brat poginuo u prometnoj nesreći, da nastavi normalno živjeti. Usto, Theresa će svoj 50. rođendan proslaviti prijavom na takmičenje u dizanju utega!

Ova jedinstvena serija prati Theresu i njenu porodicu dok pokušavaju pronaći ravnotežu između porodičnog života, posla i života poslije smrti. Novu sezonu serije Medij s Long Islanda pratite od četvrtka, 1. marta u 21h na TLC kanalu.